Bursa

Bursa'nın Geleceği İçin Senin de Görüşün Önemli! Ankete Katılmayı Unutma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plan çalışmaları için vatandaşların görüşlerini anketle topluyor.

Abone Ol

Bursa'nın yol haritasını belirleyecek olan '2025-2029 Stratejik Plan' çalışmalarını, katılımcı bir yaklaşımla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların da görüşlerini almak için www.bursa.bel.tr/anket adresinde bir anket başlattı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in 17 ilçeyi ziyaret ederek başlattığı stratejik plan çalışmaları, toplumun tüm kesimlerinden gelen geri bildirimlerle devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarından akademik odalara kadar tüm paydaşların görüşleri toplanıyor ve halkın düşünceleri de stratejik planın oluşturulmasında önemli bir rol oynuyor.

Stratejik Plan Çalışmalarında Katılımcılık Vurgusu

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Derya Özgök, 2025-2029 Stratejik Planı'nı ortak akılla oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “1 Nisan itibariyle Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama çalışmalarına başladık. Başkanımız Mustafa Bozbey'in katılımcılık anlayışıyla tüm paydaşlarımızı kapsayacak şekilde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Anket çalışmasıyla odaklanacağımız alanları ve önceliklerimizi Bursalılarla birlikte belirleyeceğiz” dedi.

Anket Çalışması ile Geleceğe Yön Ver

Özgök, vatandaşların www.bursa.bel.tr/anket adresine girerek stratejik planın oluşturulmasında aktif rol alabileceklerini ve 28 Haziran'da başlatılan anketin 31 Temmuz'da sona ereceğini belirtti. Vatandaş beklenti ve öneri anketi, Bursa'nın geleceğine yön vermek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.