Bursa

Bursaspor taraftarından büyük destek: ilk iç saha maçı için 37 bin bilet satıldı

Bursaspor'un TFF 3. Lig’de oynayacağı ilk iç saha maçında 37 bin bilet satıldı. 43 bin kapasiteli Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda boş koltuk kalmaması bekleniyor.

Abone Ol

Bursaspor, taraftar desteğiyle şampiyonluk hedefliyor

2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor, bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek. Yeniden yapılanma sürecinde olan yeşil-beyazlı ekip, şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkarken, taraftarı da takımı yalnız bırakmıyor. Yarın saat 19.00’da Tokat Belediye Plevne Spor ile oynanacak ilk iç saha maçı için 37 bin bilet satıldı. Bu sayı, TFF 3. Lig’de bir rekor olacak.

Stadın tamamen dolması bekleniyor

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda 43 bin koltuk kapasitesine sahip olan Bursaspor’un, yarınki maç için kapalı gişe oynayacağı tahmin ediliyor. Taraftarların yoğun ilgisiyle büyük bir coşku yaşanacağı şimdiden belli. Başkan Enes Çelik, taraftarlarına teşekkür ederek toplu taşıma kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Enes Çelik’ten toplu taşıma çağrısı

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, maça gelecek olan taraftarların toplu taşıma kullanmasını rica etti. Başkan Çelik, "Bu uzun yolculuğun başında bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Maça gelirken özel araçlar yerine toplu taşıma araçlarını kullanmanızı rica ediyorum" dedi.

"37.000’e ulaşan taraftar sayımızla gurur duyuyorum. Tüm Bursasporlulara teşekkürler."

TFF 3. Lig’de rekor destek

Bursaspor’un Tokat Belediye Plevne Spor ile oynayacağı bu karşılaşma, 37 bin biletle TFF 3. Lig’in en yüksek seyirci katılımlı maçı olma yolunda. Taraftarlar, Bursaspor’un başarı yolundaki ilk adımına büyük destek vermeye hazırlanıyor.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!