Bursaspor'un efsane kaptanı Sedat Özden, doğup büyüdüğü mahallenin takımı Fethiye İdman Yurdu'nu ziyaret etti. Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren takıma destek olan Sedat Özden, daha önce Fethiye İdman Yurdu'nda futbol oynadığını belirterek futbolculara başarılar diledi.

Bursaspor'un Efsane Kaptanı Sedat Özden, Fethiye İdman Yurdu'nu Ziyaret Etti (2)

Ziyareti sırasında, kendi anılarını kaleme aldığı kitabını oyunculara hediye eden Özden, genç futbolculara azimle çalışmalarını ve hedeflerini büyütmelerini öğütledi.

Whatsapp Görsel 2024 10 24 Saat 19.12.47 D8F87940

"Ben de Fethiye Köylü Sayılırım"

Sedat Özden, Fethiye Köyü ile olan bağını dile getirerek, çocukluk günlerinin büyük kısmını bu köyde geçirdiğini ve futbol aşkının burada başladığını anlattı. "Harman zamanları dedemle anneannemde kalırdım, burada çok güzel günlerim geçti. Futbola Fethiye İdman Yurdu'nda başladım, 14-15 yaşlarındaydım," diye konuştu. Özden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, genç futbolculara inanç ve kararlılık mesajı verdi.

Bursaspor'un Efsane Kaptanı Sedat Özden, Fethiye İdman Yurdu'nu Ziyaret Etti (5)-1

Başarı Dilekleri ve Kitap Hediyesi

Bursaspor formasıyla 15 yıl boyunca sahalarda yer alan ve 10 yıl boyunca milli takım formasını taşıyan Sedat Özden, ziyaretinde futbolculara kendi kitabını hediye etti. "Gençlerin anılarımı okuyarak ilham almalarını istedim," diyen Özden, takımın bu sezonki hedeflerine ulaşacağına inandığını belirtti ve tüm futbolculara başarılar diledi.

Bursaspor'un Efsane Kaptanı Sedat Özden, Fethiye İdman Yurdu'nu Ziyaret Etti

Muhabir: Şaban Kılıçcı