Bursa

Bursaspor'un Yıldızı Çağatay Yılmaz, İnegölspor'a Transfer mi Oluyor?

Bursaspor'un 24 yaşındaki yetenekli oyuncusu Çağatay Yılmaz'ın İnegölspor'a transfer olacağına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Abone Ol

Bursaspor'un 24 yaşındaki yetenekli oyuncusu Çağatay Yılmaz'ın İnegölspor'a transfer olacağına dair iddialar gündemde. 30 Haziran 2026 tarihine kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Çağatay Yılmaz, 2013 yılından beri Bursaspor forması giyiyor.

İnegölspor altyapısında yetişen ve 2013 yılında Bursaspor altyapısına transfer olan Çağatay Yılmaz'ın İnegöllü olduğu biliniyor. 175 bin Euro piyasa değeri bulunan genç futbolcunun, TFF 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor'a transfer olacağı söylentileri taraftarları heyecanlandırdı.

175 bin Euro market değeri bulunan yıldız futbolcunun bir üst lig olan TFF 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor’a transfer olma iddiaları ortaya atıldı.

İnegölspor'da Yeni Dönem

İnegölspor, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği kongrede yeni başkanını seçti. Abdurrahman Maksutlar'ın başkan olmasıyla birlikte, teknik direktörlük için Sinan Yücer ile resmen anlaştı. 

Maksutlar yönetiminin nasıl bir transfer politikası izleyeceği merak konusu olurken, Çağatay Yılmaz'ın transferi ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Çağatay Yılmaz'ın Performansı

2023-2024 sezonunda Bursaspor formasıyla çıktığı 25 maçta 13 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Çağatay Yılmaz, yeni sezonda Bursaspor'da devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik yaşıyor. Bursaspor'da başlayan yeni yapılanma süreciyle birlikte, Yılmaz'ın takımda kalıp kalmayacağı veya başka bir takıma transfer olup olmayacağı Bursaspor taraftarları tarafından merakla bekleniyor.