Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP İnegöl İlçe Kongresi’nde Zemci şahin 301 geçerli oyun 199’unu alarak CHP İnegöl İlçe Başkanı seçilmişti. Bugün gerçekleşen devir teslim töreni ile Zemci Şahin İlçe Başkanlığı görevini devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan çiçeği burnunda İlçe Başkanı Zemci Şahin, “Birinci hedefimiz, Bizim öncelikli hedefimiz partililerimiz ile kucaklaşmak. Evin içindeki problemleri tamamen ortadan kaldırmak” dedi.

Problemleri dile getireceğiz
Problemleri dile getireceklerini ifade eden Şahin, “İkinci hedefimiz olarak AK Parti iktidarının yaptığı yanlışlara muhalefet yapmak. Halkımıza doğruyu göstermek. Nerede bir sorun varsa orda köylümüzün işçilerimizin ev hanımlarımızın gençlerimizin problemlerini anında dile getirerek gündeme taşıyarak iktidarın bunların buna çözüm bulmasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

zemci-sahin-Wghf

Gerçekler üzerinden siyaset yapacağız
Gerçekler üzerinden siyaset yapacaklarını ifade ederek, “Yerelde de kadrolarımız var  belediyenin eksiklerini biliyoruz, bunları yerinde tespit ederek kamuoyuna açıklama yaparak bunları halkımız ile paylaşacağız. Şeffaf dürüst bir yönetim sergileyeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önce partililerimize, İnegöllülere ve tüm Türkiye’ye dürüst şeffaf olacağız. Bunu asla elimizden bırakmayacağız halkımıza doğru bilgi vereceğiz ve gerçekler üzerinden siyaset yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Devir teslim törenine katılmadı
Bugün gerçekleşen devir teslim törenine eski başkan Bengül Kavlan işleri dolayısıyla şehir dışından olmasından dolayı devir teslime katılamadığı 2 yöneticisinin katıldığı öğrenildi.

SONUÇLAR
Hafta sonu gerçekleşen 301 geçerli olduğu seçimde sonuçlar şu şekilde;
Zemci Şahin 119 oy
Bengül Kavlan 97 oy
Okan Göktaş 85 oy

İNEGÖL HABERLERİ

Editör: Umut Gökdaş