Köy Muhtarlığı önünde yoğun katılım sağlayan köylülerle buluşan Zemci Şahin ve Orhan Sarıbal, maden arama çalışmalarına yönelik endişeleri dinledi.

Chp İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin Ve Milletvekili Orhan Sarıbal, Eymir Ormanları'ndaki Maden Aramasına Dikkat Çekti (4)

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Zemci Şahin ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, maden arama faaliyetlerinin doğal alan üzerindeki olumsuz etkilerini vurguladı. Konuşmaların ardından, köylüler maden arama faaliyetleriyle ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Chp İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin Ve Milletvekili Orhan Sarıbal, Eymir Ormanları'ndaki Maden Aramasına Dikkat Çekti (5)

Zemci Şahin, Orhan Sarıbal ve bir grup köylü, maden aramasının yapıldığı alana giderek durumu yerinde inceledi. Doğal alanın tahrip edildiği bölgede açıklamalarda bulunan Milletvekili Orhan Sarıbal, çevreye verilen zarar konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

Chp İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin Ve Milletvekili Orhan Sarıbal, Eymir Ormanları'ndaki Maden Aramasına Dikkat Çekti (2)

Kaynak: Haber Merkezi