Evinin önünde oynarken kaybolan minik Nazlı’nın, son olarak tren raylarında görüldüğü ortaya çıktı. 

Denizli’nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde evinin önünde oynayan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, akşam saatlerinde kayboldu. Ailesi, küçük kızlarına ulaşamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edilerek geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

A W402635 13

Kontrolden Çıkan Araç Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi! Kontrolden Çıkan Araç Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi!

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, minik Nazlı’nın tren rayları üzerinde koştuğunu ve bir köprüye doğru ilerlediğini tespit etti. Ancak küçük çocuğun köprüye girdikten sonra kameraların açısından kaybolduğu görüldü.

A W402635 12

Ekipler, Nazlı’nın dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerine arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Akbaş Barajı’ndan dereye su akışı kesilirken, su seviyesinin düşmesiyle dalgıç ekipleri arama çalışmalarına başladı. Dere kenarında bulunan terliklerin, ailesi tarafından Nazlı’ya ait olduğu doğrulandı.

Bölgede jandarma asayiş ve komando ekipleri, AFAD ve AKUT ekipleri ile arama köpekleri çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynak: İHA