Edirne'de tava ciğer yiyebilmek için ciğercilerde uzun kuyruklar oluştu

Kurban Bayramı tatilinde Edirne, binlerce ziyaretçinin akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinde kente gelen turistler, tarihi ve turistik mekanları gezdikten sonra kentin meşhur lezzeti tava ciğer için restoranların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ziyaretçiler, sıra kendilerine gelene kadar sabırla bekledi.

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (6)

Bayram Yoğunluğu

Bayram tatilinde Edirne'deki ciğerciler, büyük bir yoğunluk yaşadı. Öğle ve akşam yemeklerinde binlerce kişi, tava ciğer yemek için ciğercilere akın etti. Yoğunluğun en üst seviyeye çıktığı anlarda, ciğerciler müşterilere yetişmekte zorlandı.

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (7)

Ciğerciler Yetişmekte Zorlandı

Kurban Bayramı tatilinde tava ciğer yemek isteyen binlerce kişi, Edirne'nin ünlü ciğercilerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Ziyaretçilerin sayısının artmasıyla birlikte, ciğerciler zaman zaman müşterilere yetişmekte zorlandı.

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (5)

"Edirne'ye tarihi ve turistik mekanları gezmek için geldiklerini söyleyen ziyaretçiler, kentin meşhur lezzeti tava ciğerin tadına bakmadan Edirne'den ayrılmak istemediklerini belirtti."

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (4)

Eşsiz Lezzetin Tadına Bakmadan Kentten Ayrılmadılar

Edirne'ye gelen ziyaretçiler, tarihi ve turistik mekanları gezdikten sonra kentin ünlü lezzeti tava ciğerin tadına bakmadan kenti terk etmedi. Ziyaretçiler, "Edirne'ye tarihi ve turistik mekanları gezmek için geldik. Kentin meşhur lezzeti tava ciğerin tadına bakmadan ayrılmak istemedik" ifadelerini kullandı.

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (3)

Bu özel lezzeti tatmak için gelen ziyaretçilerin oluşturduğu kuyruklar, Edirne'nin ne kadar popüler bir gastronomi destinasyonu olduğunu bir kez daha gösterdi. Tava ciğer, hem yerli hem de yabancı turistlerin favori lezzetlerinden biri olarak öne çıktı.

Genc Gazete Edirne Tava Cigeri (2)

Kaynak: İHA