Bursa

Efsane Genel Kaptan Başkanlığa Hazırlanıyor

Bursa Süper Amatör Ligi’nin köklü takımlarından ve son iki yılın play-off’larında büyük başarı gösteren Karadeniz Güvenspor, yeni bir döneme adım atıyor.

Abone Ol

Bursa Süper Amatör Ligi’nin köklü takımlarından ve son iki yılın play-off’larında büyük başarı gösteren Karadeniz Güvenspor, yeni bir döneme adım atıyor. Kulübün efsanevi genel kaptanı Sadullah Kaldırım, başkanlık görevine hazırlanıyor. Kaldırım, mevcut Başkan Abdul Ergün ve camianın desteğiyle genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduğunu duyurdu.

Yeni Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Hazır

Sadullah Kaldırım, birkaç gün içinde yönetim kurulunu spor kamuoyuna tanıtacağını belirtti. Yönetim sürecinin tamamlanmasının ardından, anlaştığı teknik direktör Aydın Ungan ile sözleşme imzalayacağını açıkladı. Kaldırım, ayrıca anlaştığı sporcularla da resmi sözleşmeleri imzalayarak, Karadeniz Güvenspor’u yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlamayı planlıyor.

Karadeniz Güvenspor camiası, bu yeni dönemin kulüp için büyük bir atılım olacağına inanıyor ve Sadullah Kaldırım’ın liderliğinde önemli başarılara imza atmayı hedefliyor.