Geçtiğimiz hafta Freshly Frosted ve Rumble Club oyunlarını ücretsiz sunan Epic Games, şimdi de Failbetter Games'in sevilen oyunu Sunless Skies'ın genişletilmiş sürümüyle karşımızda. Bu harika fırsatı sakın kaçırmayın!

 Epic Games Store Ücretsiz Oyun Partisi Devam Ediyor!

2019 yılında piyasaya sürülen ve Failbetter Games tarafından geliştirilen Sunless Skies, sizi Victoria dönemi estetiğindeki bir evrende uzay gemisiyle keşfe çıkarıyor. Fallen London evreninde geçen ve Sunless Sea’nin ruhani devamı olan bu oyun, zengin hikayesi ve keşif mekanikleriyle göz dolduruyor.

2021’de yenilenmiş haliyle tekrar oyuncularla buluşan Sovereign Edition, yeni hikayeler, bölgeler ve görevlerle dolu. Ayrıca oyunun resmi müzikleri, konsept çizimleri ve kullanıcı arayüzündeki iyileştirmeler de cabası!

Epic Games Store Bu Hafta İki Ücretsiz Oyun Sunuyor!

Bu hafta Epic Games Store, bir oyun ve bir ek paket olmak üzere iki harika ücretsiz içerik sunuyor. Oyunlar, 27 Haziran 2024 saat 20.00’dan itibaren 4 Temmuz 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanenize eklenebilir ve bir kez eklendikten sonra sonsuza kadar sizinle kalır.

Kaynak: HABER MERKEZİ