19 Haziran Çarşamba Günü Maçları

EURO 2024'ün bugünkü maçları, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olmaya devam ediyor. A Milli Takım’ın Gürcistan zaferinin ardından, gözler diğer gruplarda oynanacak kritik mücadelelere çevrildi.

19 Haziran Çarşamba günü, A Grubu'nda iki önemli maç oynanacak. Ev sahibi Almanya, Macaristan karşısında galibiyet ararken, İskoçya ve İsviçre ise günün kapanış maçında karşı karşıya gelecek. Peki, bugün hangi maçlar var ve saat kaçta başlayacak?

spor futbol uefa

Avrupa Şampiyonası’nda gruplarda ikinci maçlar

Avrupa Şampiyonası’nda gruplarda ikinci maçlar bugün başlıyor. Almanya, İskoçya galibiyetiyle turnuvanın favorisi olduğunu gösterirken, Macaristan’ı mağlup ederek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Macaristan ise İsviçre mağlubiyetinin ardından taraftarlarını sevindirmek için sahada olacak. Hırvatistan ise turnuvaya İspanya mağlubiyetiyle başlamıştı ve bugün Arnavutluk ile karşılaşacak.

AA-20230816-31927045-31927044-UEFA_SAMPIYONLAR_LIGI_PLAYOFF_TURUNA_KATILAN_TAKIMLAR_BELLI_OLDU

Bugün Hangi Maçlar Var?

Bugünün açılış maçında, Hırvatistan ve Arnavutluk kozlarını paylaşacak. Ev sahibi Almanya ise Macaristan ile karşılaşacak. Günün kapanış maçı İskoçya ve İsviçre arasında oynanacak. İşte 19 Haziran Çarşamba günü maç programı:

16.00 Hırvatistan - Arnavutluk

19.00 Almanya - Macaristan

22.00 İskoçya - İsviçre

Genc Gazete Uefa Avrupa Futbol-1

20 Haziran Perşembe Maç Programı

Yarın oynanacak maçlar da en az bugünkü karşılaşmalar kadar heyecan verici. 20 Haziran Perşembe günü maç programı şöyle:

16:00 Slovenya - Sırbistan

19.00 Danimarka - İngiltere

22.00 İspanya - İtalya

Kaynak: Haber Merkezi