Fenerbahçe, 23 maçtır deplasmanda mağlup olmuyor

Fenerbahçe, milli aradan sonra Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor’a konuk olacak. İki takım Süper Lig tarihinde 63. kez karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe’nin 35 galibiyetle üstünlüğü bulunuyor. 14 galibiyet elde eden Samsunspor ise çıkışını sürdürmek istiyor.

Genc Gazete Fenerbahçe, Samsunspor Deplasmanında (1)

İki takım 63. kez karşı karşıya geliyor

Ligde 63. kez karşılaşacak olan iki ekip, son maçlarına bakıldığında Fenerbahçe'nin Samsunspor’a karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler 35 galibiyetle rakibine karşı önde bulunurken, Samsunspor 14 kez galip geldi. 13 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne 3 Puanla Başladı

Fenerbahçe, son 23 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 23 deplasman maçında mağlubiyet yaşamadı. Bu maçlardan 19 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, bu sezon da dış sahada kaybetmedi. Özellikle savunma performansıyla dikkat çeken takım, 23 karşılaşmada 15 kez kalesini gole kapattı.

Genc Gazete Mutsuz Fenerbahçeli Taraftarlardan Ali Koç'a Büyük Tepki (4)

Fred ve Oosterwolde sarı kart sınırında

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred ve Hollandalı savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde, Samsunspor mücadelesi öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Bu karşılaşmada kart görmeleri halinde, gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Bodrum FK karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Genc Gazete Mutsuz Fenerbahçeli Taraftarlardan Ali Koç'a Büyük Tepki (7)

Kazandığı maçlarda gol yemedi

Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de geride kalan 7 maçta sadece 5 gol yedi ve bu gollerin tamamını puan kaybettiği karşılaşmalarda gördü. Kaleci Dominik Livakovic’in kalesini gole kapattığı 5 maçta Fenerbahçe sahadan galip ayrılmayı başardı.

“Bu sezon kazanılan 5 maçta kaleci Livakovic’in gol yememesi, Fenerbahçe’nin savunma gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.”

Genc Gazete Galatasaray Fenerbahce'yi Dagitti (9)

Müsabakayı Muhammet Ali Metoğlu yönetecek

Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Burak Pakkan olacak.

Genc Gazete Galatasaray Fenerbahce'yi Dagitti (10)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA