Spor/Bursa Amatör

Futbol Aşkı Engel Tanımıyor! Sahada Fırtına Gibi Esiyor

Futbol aşkı engel tanımıyor! Faruk Turgut, 33 yaşında olmasına rağmen 3. Zeytin Turnuvası’nda Rodaport formasıyla sahalarda fırtına gibi esiyor.

Abone Ol

Futbol aşkı engel tanımıyor! Faruk Turgut, 33 yaşında olmasına rağmen 3. Zeytin Turnuvası’nda Rodaport formasıyla sahalarda fırtına gibi esiyor. Orta saha oyuncusu olarak mücadele eden Turgut, tek kolu olmamasına rağmen sahada gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

10 yaşında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonrası yanlış tedavi nedeniyle sağ kolunu kaybeden Faruk Turgut, bu zorluğu asla hayata küsmek için bir neden olarak görmedi. Adana Demirspor altyapısında futbol oynamaya başlayan Turgut, kariyerine devam edemese de futbol tutkusunu hiç kaybetmedi. Şimdi, Zeytin Turnuvası’nda gösterdiği azim ve kararlılık, sporseverler tarafından büyük takdir topluyor.

Faruk Turgut, Zeytin Turnuvası’nda Rodaport takımıyla gösterdiği performansla adeta bir ilham kaynağı haline geldi. Saha içindeki mücadeleci ruhu ve futbol sevgisiyle izleyenlerin alkışlarını toplayan Turgut, engellerin sporda bir sınır olmadığını kanıtlıyor.