Bursa

Gelinini öldüren kaynana düğün için altın alırken kuyumcuda yakalandı

Cezaevinden denetimli serbestlikle çıkan kadın, gelinini öldürdüğü için 7,5 yıl hapis cezası aldı ve kaçarken kuyumcuda yakalandı.

Loading...

Abone Ol

Bursa'da iki yıl önce gelinini yanlışlıkla öldürdüğü iddia edilen kayınvalide G.Y., yeni bir olayla tekrar gündeme geldi. 46 yaşındaki kadın, denetimli serbestlik ile cezaevinden çıkmış olmasına rağmen hakkında devam eden dava sonucunda 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Kaçtığı şehir merkezinde polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu bir kuyumcuda yakalanan kadın, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Polisin titiz takibiyle kuyumcuda yakalandı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen olay, iki yıl önce gelinini öldürme suçuyla başlayan bir süreçte devam etti. Kayınvalide G.Y., cezasının bir kısmını çektikten sonra denetimli serbestlik ile serbest bırakıldı.

Ancak dava süreci boyunca kaçak duruma düşen kadın hakkında çıkan hapis kararı sonrası polis ekipleri harekete geçti.

Gelinini yanlışlıkla öldürdüğünü iddia etti

Kayınvalide G.Y., güven timlerinin titiz çalışmasıyla bir kuyumcuda yakalandı. Yakalandığı anlara ilişkin görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

İfadesinde gelinini yanlışlıkla tabancayla vurduğunu ve 15 ay cezaevinde yattığını belirten kadın, olayın kasten olmadığını iddia etti.

“Ben gelinimi yanlışlıkla tabancayla vurdum. 15 ay yattım çıktım, bir daha girerim. Buraya yakınımın düğününe gelmiştim.”

Yakalandıktan sonra emniyete götürülen G.Y., işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme kararı ile tutuklanan kayınvalide, cezaevine geri gönderildi.

Yakalanma anı kameraya yansıdı

Kuyumcuda yaşanan yakalanma anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. G.Y.’nin düğün hazırlıkları sırasında kuyumcuya uğradığı ve burada polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi. Olay sonrası geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, kadının ifadesi de alındı. Cezaevi süreci yeniden başladı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!