Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, ilçeye yaş sebze meyve hali kurulacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Proje, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Ercan Özel'den Sevindirici Haber

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçeye yaş sebze meyve hali kurulacağını müjdeledi. Özel, bu projenin hayata geçirilmesinden büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Ercan Özel, seçim beyannamelerinin en önemli başlıklarından biri olan yaş sebze meyve hali projesinin gerçekleşeceğini vurguladı. 11 Haziran 2024 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'ne İYİ Parti grubu olarak sundukları önergeyle, tarımın başkenti olan Yenişehir'e bir üretici hali kurulmasının önemini dile getirdiklerini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan oylamanın ardından önergenin Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'na sevk edildiğini belirten Özel, komisyon toplantıları sonrasında Yenişehir'e bir toptancı hali yapılması kararının alındığını söyledi. Sonuç olarak, ilçeye yaş sebze meyve hali yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Ercan Özel, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere, önergeye olumlu yönde oy kullanan tüm siyasi partilerin meclis üyelerine minnettarlığını dile getirdi.

Özel, ayrıca Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız ve Genel Müdür Sedat Akar'a da konuya verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti.

463840379 18464519536059558 1390678225205500293 N Gencgazete

"Yenişehir Her Zaman En İyisini Hak Ediyor"

Yenişehir Belediye Başkanı, ilçenin her zaman en iyisini hak ettiğini belirterek, toptancı halinin hayırlı olmasını diledi.

İşte Başkan Özel'in açıklamasının tamamı:

"Kıymetli hemşehrilerim,

Bizden önceki tüm belediye başkanlarının vaadi olan, ancak bir türlü somut bir adım atılarak gerçekleştirilemeyen Yenişehir Yaş Sebze Meyva Hali’nin bizim dönemimizde kurulacak olmasından büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.

Seçim beyannamemizin en önemli başlıklarımdan biri olması dolayısıyla 11 Haziran 2024 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne İYİ Parti grubu olarak sunduğumuz önerge doğrultusunda tarımın başkenti olan Yenişehir’e bir üretici hali kurulmasının öneminden bahsederek ilçemize kazandırılmasını istemiştik.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan oylamanın ardından önergemiz Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’na sevk edilmiş, ardından yapılan komisyon toplantıları sonrasında kesinlikle Yenişehir’e bir toptancı hali yapılmasının kararı alınmıştı.

Yaptığımız tüm bu çalışmalar dün akşam sonuç verdi ve Büyükşehir Belediyesi’ne vermiş olduğumuz önerge sonrası ilçemize yaş sebze Meyva hali yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Yenişehir’in ekonomisini güçlendirme noktasında böylesine hayati bir konuyu gündeme alarak değerlendiren, başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e, önergemize olumlu yönde oy kullanan AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ parti, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi meclis üyelerinin tamamına teşekkür ediyorum.

Ayrıca; Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız’a ve Genel Müdür Sedat Akar’a, konuya verdikleri önem nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum.

Yenişehir, her zaman EN İYİSİNİ hak ediyor.

Toptancı halimiz ilçemize hayırlı olsun."

Kaynak: Sosyal Medya