Bursa

Gemlik 3. Zeytin Turnuvası’nda Final Heyecanı

Yaklaşık iki aydır süren Gemlik 3. Zeytin Turnuvası’nda, Veteranlar kategorisinde finale yükselen takımlar belli oldu.

Abone Ol

Yaklaşık iki aydır süren Gemlik 3. Zeytin Turnuvası’nda, Veteranlar kategorisinde finale yükselen takımlar belli oldu. 16 takımın mücadele ettiği turnuvada, yarı final maçları sonrasında finale adını yazdıran ekipler Güzel Nakliyat ve Çakmak Harfiyat oldu.

Yarı finalin ilk maçında, turnuvanın favorilerinden Yeniköy’ü 3-1 mağlup eden Güzel Nakliyat, finale yükselen ilk takım oldu. Yeniköy, maç sırasında iki penaltı atışından yararlanamadı ve bu kritik hatalar sonucu finale veda etti.

İkinci yarı final mücadelesinde, Çakmak Harfiyat ile Kadıoğlu Pide karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren maçta, penaltı atışları sonucunda Çakmak Harfiyat galip gelerek finale yükseldi. Çakmak Harfiyat, çeyrek finalde Burda Tedarik Gs'yi eledikten sonra yarı finalde de başarıya ulaştı.

Veteranlar finali 9 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Finalde Güzel Nakliyat ve Çakmak Harfiyat şampiyonluk için sahaya çıkacak. Üçüncülük maçında ise Yeniköy ile Kadıoğlu Pide karşı karşıya gelecek.

Kurumlar müsabakalarında yarı final Cuma günü oynanacak ve büyük final ise 10 Eylül Salı günü gerçekleşecek. Takımlar, şampiyonluk kupasını kaldırmak için son kozlarını oynayacak.