Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Akran Gemlikspor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu ve takıma olan desteğini yineledi. Bu jest, hem takıma moral verdi hem de Gemlikspor'un BAL Ligi hedefine ulaşması yolundaki kararlılığına vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlikspor'un son antrenman gününde sahaya indi. Futbolcularla sohbet eden ve onlara tatlı ikram eden Deviren, belediyenin spor kulübüne verdiği desteği pekiştirdi. Başkan, Gemlikspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek, spora ve gençlere yapılan yatırımın önemini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 09 07 At 15.11.23 Gencgazete

Akran Gemlikspor Başkanından Teşekkür

Akran Gemlikspor Başkanı Metin Aslan da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Deviren’in desteği, Gemlikspor camiasına güç vermektedir. Bu moral ve motivasyon, futbolcularımızın sahadaki performansına olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Gemlik’in spor sevgisini en üst seviyelere taşımak ve BAL Ligi’ne yükselmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sayın Başkanımıza bu değerli desteği için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sosyal Medya