Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün meydana gelen ve çevre ilçe ile illerden de hissedilen 4.1 büyüklüğündeki deprem, vatandaşların yaşadığı korku ve paniği gözler önüne seren yeni görüntülerle tekrar gündeme geldi.

AFAD'ın verilerine göre, merkez üssü Gemlik olan deprem yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin şiddeti, evlerdeki sarsıntılar ve vatandaşların korkuyla kaçışları kameralara böyle yansıdı.

Genç Gazeet Gemlik'te Yaşanan Deprem Anının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı (2)

Korku ve Panik Anları kamerada

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, vatandaşların deprem anında yaşadığı korku ve paniği kaçışları net bir şekilde gösteriyor. Bir evde çekilen görüntülerde ise sarsıntının şiddetiyle kamera neredeyse yerinden oynayacak duruma geliyor. 

Genç Gazeet Gemlik'te Yaşanan Deprem Anının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı (3)

Market Raflarının Devrilme Anı ve Spor Yapan Vatandaşlar

Depremin etkisiyle bir marketin raflarının devrildiği, ürünlerin yerlere saçıldığı anlar dikkat çekiyor. Aynı zamanda, bazı vatandaşların depreme spor yaparken yakalandığı ve hızla güvenli alanlara yönelmeye çalıştığı görülüyor. 

Bursa haberleri için TIKLAYINIZ!

Genç Gazeet Gemlik'te Yaşanan Deprem Anının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı (4)

Deprem sonrası korku dolu anlar, Gemlik'te yaşayanların hafızasında derin izler bıraktı. Şükür ki, bu sarsıntıda yaralanan olmadı.