Kameraları boya ile kapatmış

Olay İstanbul Küçükçekmece’de, yaşandı.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi'nde yaşanan vahim olay, dün sabah saatlerinde gerçekleşti. Saldırgan, Mehmet Mis isimli şahsı birkaç gün boyunca izledikten sonra, sabah erken saatlerde Mis’in minibüse bineceği noktada pusu kurdu.

Polis ekiplerinden asırlık operasyon... 98 yıl hapis cezasıyla aranıyordu Polis ekiplerinden asırlık operasyon... 98 yıl hapis cezasıyla aranıyordu

Olay yerinde bulunan güvenlik kameralarını gece boyunca sprey boya ile boyayan saldırgan, Mis minibüse binerken onu sırtından vurdu.

Genc Gazete Pusu Kurdu, Husumetlisini Minibüste Vurdu (2)

Eşi yeni doğum yapmış

Vurulan Mehmet Mis, olay yerinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahale sonrası ağır yaralı Mis, hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor. Yaralı Mis’in iki çocuk babası olduğu ve eşinin yeni doğum yaptığı bilgisi alındı.

Maşallah Biçim isimli bir vatandaş yaşananları şöyle anlattı: “Çocuğun biri yukardan koşarak gelip minibüse binen başka bir çocuğun ensesine ateş edip kaçtı. Ondan ziyade dün akşam gelip eczanenin kamerasına sprey sıkmış. Kapüşonlu biriydi. Planlı bir saldırıydı. Zaten planlı olmasa bunları yapmazdı. Eczanenin kamerasına sprey sıkıp saat kaçta minibüse bindiğini de çözmüş. Yaralıya buradaki halk müdahale etti. Kanamayı durdurmaya çalıştılar. Durumu çok kötü değildi. Öldü dediler ama baygındı. Ekipleri ben aradım. Ambulansta hızlı geldi. Bilinci yerindeydi vurulan çocuğun. İnsan heyecanlanıyor üzülüyor. Buralar Teksas gibi oldu. Hiç iç açıcı değil. Vurulduğu gibi düştü çocuk. Vurulduktan sonra da titredi çocuk. Minibüse tam bindiği anda vuruldu. Son kişi o kalmıştı. O da binerken vuruldu” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı ve saldırganın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Kaynak: İHA