İnegöl

Gürcistan Dışişleri Bakan Vekili Türkiye-Hollanda Maçını İnegöl'de İzleyecek

Gürcistan Dışişleri Bakan Vekili Vladimer Kostantin, bu akşam Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maçı İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği bahçesinde kurulacak ekranda izleyecek.

Abone Ol

Gürcistan Dışişleri Bakan Vekili Vladimer Kostantin, bu akşam Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maçı İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği bahçesinde kurulacak ekranda izleyecek. Maçı izleyecek heyette başka üst düzey Gürcistanlı bürokratlar da yer alacak. EURO 2024'te Türkiye, Gürcistan ile aynı grupta yer almıştı.

Bu akşam, Türkiye ile Hollanda arasındaki heyecan verici futbol karşılaşması, Gürcistan'dan gelen önemli konuklarla birlikte izlenecek. Gürcistan Dışişleri Bakan Vekili Vladimer Kostantin ve beraberindeki üst düzey bürokratlar, İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği'nin bahçesinde kurulacak büyük ekranda maçı takip edecekler. 

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu organizasyon, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sunacak.

Gürcistan Dışişleri Bakan Vekili Vladimer Kostantin, dün akşam İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu programı da yerinde takip etmişti.