THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95

BAYRAKLARI HAZIRLAYIN

İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, deplasmanda 2-0 kazandıkları Manisa Futbol Kulübü maçına ilişkin şunları söyledi:"Manisa'yı sahasında deplasmanı yaşatan kıymetli İnegölspor taraftarlarınaöncelikle çok teşekkür ediyorum. Buraya 3-4 otobüs gelerek bizleri yalnız bırakmadılar.

İnegölspor bu. Biz inandığımız zaman istediğimiz zaman nelere kadir olabileceğimizi aslında bugün sahada gösterdik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük bir mutluluk. Yani namaglup lideri sahasında yenmek gerçekten çok ciddi başarı. Hocalarıma, futbolcularıma, bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. İnegölspor daha iyi yerlere gelecek. Herkese göstereceğiz inşallah. İnegöllüler bayrakları hazırlasın. İnegölspor geliyor."

SİSTEMLİ OYUN KAZANDIRDI

Teknik Direktör Murat Yoldaş da mnaça ilişkin olarak; "Sistemin oturması zaman alıyor. Yani oyun içerisine baktığımız zaman çok sistemli, bloklar arasında çok boşluk bırakmadan, oyunu daraltarak, hızlı oyuncularımızla bugün arka tarafta yakalayacağımız boşlukları değerlendirmeye çalıştık.

Nitekim öylede oldu. Ama onun ötesinde ben oyuncularımı çok tebrik ediyorum. Çok güzel bir mücadele vardı. Yavaş yavaş daha iyi konuma geldik. Devreyi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum" dedi.