Azim Haberleri

Azim haberleri ve güncel Azim gelişmeleri, Azim ile ilgili tüm video, Azim fotoğrafları ve Azim haberleri Genç Gazete sitemizde


Kültür& Sanat

Hayatımız boyunca sıkça duyduğumuz, ancak üzerine belki de yeterince düşünmediğimiz atasözleri vardır. Bu sözler, geçmişten günümüze gelen kültürel mirasımızın bir...

Spor/Bursa Amatör

Futbol aşkı engel tanımıyor! Faruk Turgut, 33 yaşında olmasına rağmen 3. Zeytin Turnuvası’nda Rodaport formasıyla sahalarda fırtına gibi esiyor.

Türkiye

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan Sabri İliş, spora olan tutkusunu imkansızlıklar içinde büyüterek uluslararası başarılar elde etti.

Türkiye

Kahramanmaraş'ın bağrından kopan bir yıldız, dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Yaşam

Bir zamanlar iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hayrettin Şimşek, iflasın ardından hurdacılık yaparken görüntülendi.

Eğitim

Engelleri aşan ve başarılarıyla herkesi hayran bırakan İzzet Eker'in öyküsü, azmin ve kararlılığın simgesi olarak tüm eğitimcileri derinden etkiliyor.

Yaşam

Diyarbakırlı iki tıp öğrencisi, öğrenim hayatlarını sürdürürken aynı zamanda kendi üniversitelerinin hastanesinde temizlik personeli olarak görev alıyorlar.