Bursaspor haber Haberleri

bursaspor haber haberleri ve güncel bursaspor haber gelişmeleri, bursaspor haber ile ilgili tüm video, bursaspor haber fotoğrafları ve bursaspor haber haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursaspor - Ankara Demirspor maçı biletleri saat 12.00 itibarıyla satışa çıktı. Bilet fiyatları 100 ile 500 TL arasında değişiyor.

Bursa

Bursaspor’un forma göğüs sponsoru belli oldu. İlk iki maça göğüs sponsorsuz çıkan yeşil beyazlıların sponsoru, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Tarım...

Bursa

TFF 2. Lig'de Bursaspor’un sahasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. En ucuz bilet, 200 TL olarak belirlendi.

Bursa

Bursaspor’da Ankaraspor maçı hazırlıkları bugün yapılan idmanla devam etti. Takımın başında yardımcı antrenör Nedim Vatansever çıktı.

Bursa

Bursaspor’da Karacabey Belediye Spor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımdaki futbolcular akşam idmanında kıran kırana bir mücadele verdi.

Spor

Bursaspor’un genç yeteneği Kadir Yiğit, yeşil-beyazlı takıma veda etti. 19 yaşındaki futbolcu, “Yeri ve zamanı geldiğinde söylenecek sözümüz elbette olacaktır”...

Bursa

Bursaspor günde çift idmanlara devam ediyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, yoğun tempoya yavaş yavaş alışıyor.

Bursa

Bursaspor'un yer aldığı TFF 2. Lig’de Beyaz Grup'ta fikstür çekimi yapıldı. Bursaspor ilk hafta maçında Yeni Mersinspor’la karşı karşıya gelecek.

Bursa

Bursaspor Kulübü, 100 TL bedelle satacağı eşya piyangosu biletleri ile kulübe sıcak para girişi sağlamayı hedefliyor.

Bursa

Bursaspor’a tekrar başkan adaylığını açıklayan Ali Ay, mevcut yönetimin kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert cevap verdi. Ay, “Ali Ay olarak...

Bursa

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları hızlı başladı. Yeşil-beyazlı takım sabah saatlerinde kuvvet çalışırken, akşam saatlerinde bir idman daha yapacak.

Bursa

Bursaspor, eski başkanlarından Ali Ay dönemine ait 57 milyon TL borç nedeniyle lisans alınamadığını açıklandı.