Dumandan Etkilenenler Haberleri

Dumandan Etkilenenler haberleri ve güncel Dumandan Etkilenenler gelişmeleri, Dumandan Etkilenenler ile ilgili tüm video, Dumandan Etkilenenler fotoğrafları ve Dumandan Etkilenenler haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Antalya'da özel bir huzurevinde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

3.Sayfa

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde faaliyet gösteren Uçak Kardeşlere ait yaş sebze ve meyve işletmesi, çıkan yangın sonucu küle döndü.

3.Sayfa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya aksesuar imalathanesinde yangın çıktı. Dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ocakta unutulan yemek nedeniyle yangın çıktı. Yangın sonucunda dumandan etkilenen 2 kişi tedavi altına alındı.

3.Sayfa

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde apartmanın 3. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen 6 kişi, hastaneye sevk edildi.

Bursa

Bursa'da bir barakada 3 tüpün patlamasıyla beraber çıkan yangın, barakanın yanındaki eve sıçradı. O anlar havadan dron ile görüntülendi.

3.Sayfa

Eyüpsultan'da 6 katlı bir binada çıkan yangında mahsur kalan 20 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 4 kişi dumandan etkilenirken, bir...