Kayseri haber Haberleri

Kayseri haber haberleri ve güncel Kayseri haber gelişmeleri, Kayseri haber ile ilgili tüm video, Kayseri haber fotoğrafları ve Kayseri haber haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Kayseri amatör küme takımlarından Gültepespor’un antrenörü Ahmet Duman’a tarihi bir ceza verildi. Antrenör Ahmet Duman 30 maç ceza aldı.

Asayiş

kıraathanede çıkan kavgaya müdahale sırasında yaralanan polis memuru şehit oldu

Asayiş

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞAN KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ, OTOMOBİL OLAY YERİNDE BIRAKIP KAÇARKEN AĞIR YARALANAN KADIN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Asayiş

'HIRSIZLIK' SUÇUNDAN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS, KAÇARKEN POLİSE SİLAH ÇEKTİ.

Asayiş

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; yakalanmamak için 4. kattaki ikametinden oluklara tutunarak inen ve kaçmaya başlayan şahıs yakalandı.

Asayiş

İki grup arasında henüz bilinemeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Asayiş

FRENİ PATLAYAN KAMYONUN DEVRİLMESİ SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş

Kayseri’nin Develi ilçesinde freni patlayan kamyon, ilçe meydanına uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, meydanda kimsenin olmaması da faciayı önledi.

Yaşam

Kural ihlali yapan 2 bin 173 sürücüye ceza yazıldı.

Sağlık

Kayseri’de aktarlık yapan Muhammed Hanzala Altun, sıcak havalarda terleme ve ter kokusuna karşı bitkisel çözümler olduğunu söyleyerek, “Terlemeyi önlemek için...

Yaşam

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Kızılören mahallesinde yerel sanatçı olan İlyas Yılmaz; dernek üyeleri ile birlikte Erciyes'te kurda kuşa konser verdi.

Asayiş

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından araç sürücüleri birbirine girdi. Kazada bir sürücü bıçaklanırken diğeri darp edildi.