Ürdünlü hackerlar, İsrail ordusunun resmi internet sitesinin İngilizce sayfasına erişim sağlayarak, Gazze Şeridi halkına destek içerikli bir mesaj paylaştı. Siber saldırının ardından, İsrail ordusunun internet sitesine ulaşılamaz hale geldiği bildirildi.

Hackerlar İsrail ordusunun Resmi sitesini hackledi

Hackerlar, ele geçirdikleri İsrail ordusu web sitesinde şu ifadeleri kullandı: "Gazze'deki halkımıza karşı kibriniz ve zulmünüz, havada, karada ve elektronik ortamda size korku, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir."

Hackerlar İsrail ordusunun Resmi sitesini hackledi

Açıklamada, siber saldırının İsrail'in Gazze'deki halkı hedef almasına karşı bir tepki olduğu belirtilerek, "Bu, sizin Gazze'deki masum halkımızı öldürmenize, çirkin barbarlığınıza ve kirli eylemlerinize karşı bir cevaptır" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, mesajda siber saldırının sadece bir başlangıç olduğu ve Filistin topraklarının özgürleşene kadar devam edeceği vurgulandı. "Savaşımız ebediyete kadar sürse de size karşı ancak ölüm ve korku salacağız" denildi.

Hackerlar, mesajlarını "Ürdün'deki kardeşlerinizden Gazze ve Filistin'deki halkımıza. Kalbi ve fiili olarak sizinleyiz, bu dava her özgür Müslümanın davasıdır" ifadeleriyle sonlandırdı.

Siber saldırının ardından İsrail ordusunun internet sitesine erişim kısa süreliğine sağlanamaz hale geldi, ancak daha sonra tekrar erişime açıldı.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57