Bursa

İnegöl AHİD’den “Ödüllü Aile Okulu” semineri

İnegöl AHİD, “Ödüllü Aile Okulu” semineri hakkında basın açıklamasında bulundu.

Abone Ol

İşte AHİD’den yapılan açıklama şu şekilde:

“İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da İnegöl Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla 18 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında ‘’ Ödüllü Aile Okulu’’ seminerleri düzenledik.

Yuvamızı korumak, aile bağlarını güçlendirmek, şahsiyetli, ahlaklı, idealist ve dava bilincine sahip, salih nesiller yetiştirmek; evlerimizi huzurlu, mutlu ve ‘’Cennetten bir köşe’’ haline getirmek için bu seminerleri gençlerimizin ve anne babaların dinlemesini şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ehliyeti olmayana araba teslim edilemeyeceği gibi evlilik ve aile hayatı ile alakalı temel ahlaki, psikolojik ve manevi eğitimi almayan gençlere yuva teslim edilemez.

Bugün ebeveynler maalesef çocuk eğitip, yetiştirmek yerine sadece çocuk büyütüyorlar. Oysa çocuk yetiştirmek bilgi, beceri, tecrübe ve eğitim gerektirir.

Bu amaçla birbirinden değerli eğitimci ve akademisyenlerden oluşan hocalarımızla hazırladığımız ‘’Aile Okulu’’ seminerlerimize gençlerimizi ve ebeveynlerimizi kayıtlarını yaptırarak katılmaya davet ediyoruz.

13 Aralık Cuma akşamı işlenen seminer konularından hazırladığımız sorularla yapacağımız sınavda dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü aileye veya şahsa altın ödülü verilecektir. Seminerlere katılmak isteyenler broşür ve kayıt formlarını Lazlar Cami karşısı İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezinden temin edebilirler.”