Bursa

İnegöl Akhisarspor’da İkinci Mehmet Şengeldi Dönemi

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bursa İnegöl temsilcisi Akhisarspor, 2024-2025 sezonu için teknik direktör Mehmet Şengeldi ile yeniden anlaştı.

Abone Ol

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bursa İnegöl temsilcisi Akhisarspor, 2024-2025 sezonu için teknik direktör Mehmet Şengeldi ile yeniden anlaştı. Daha önce de takımın başında olan Şengeldi, bu sezon için de Akhisarspor’un başında olacak. Kulüp, şampiyonluk hedefiyle yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Akhisarspor’da Hedef Şampiyonluk

Akhisarspor Başkanı Menderes Acar, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek, teknik direktör Mehmet Şengeldi’ye teşekkür etti. Acar, "2024-2025 sezonunda hedefimiz her zamanki gibi üst sıralara oynamak ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemektir. Mehmet hocamızın deneyimi ve takıma katkısı ile bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Şengeldi: "Genç ve Dinamik Bir Kadro Oluşturacağız"

Daha önce de Akhisarspor’da görev yapmış olan Mehmet Şengeldi, yeniden bu takımın başında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, kulüp başkanı Menderes Acar ve yönetime teşekkür etti. Şengeldi, yeni sezonda genç, dinamik ve birkaç tecrübeli oyuncu ile takımı güçlendireceklerini belirterek, "Amacımız, hem başarılı bir sezon geçirmek hem de oyuncularımızı geliştirip üst liglere kazandırmak" dedi.