İnegöl Belediyesi mülkiyetinde bulunan 12 tarla, 17 Eylül 2024 tarihinde yapılacak ihale ile 3 yıllık süreyle kiraya verilecek. İhale, İnegöl Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile yapılacak.

İhaleye Katılım Şartları

İhaleye katılmak isteyenler, gerçek kişiler için ikametgâh belgesi, nüfus cüzdan sureti, geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu gibi belgeler sunmak zorunda. Tüzel kişiler ise noter tasdikli imza sirküsü, geçici teminat makbuzu ve şirketin güncel durumu gösteren belgelerle birlikte ihaleye katılabilecekler. Ortak girişimler için ise her bir ortağın gerekli belgeleri sunması ve noter tasdikli ortaklık sözleşmesi bulundurması gerekmektedir.

İhale Detayları ve Süreç

İhaleye katılacak olan isteklilerin, tekliflerini yıllık kira bedeli üzerinden vermeleri gerekiyor. İhale kira bedeli teklifi en yüksek olan istekli üzerine bırakılacak. İhaleye katılmak isteyenler, ihale dokümanını satın almak zorundadır. Teklifler 17 Eylül 2024 tarihine kadar İnegöl Belediyesi'ne teslim edilmeli veya iadeli taahhütlü posta ile gönderilmelidir. Posta ile gönderilecek tekliflerde, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Kaynak: ilan.gov.tr