İnegöl Belediyesi, bayram tatilinin sona ermesinin ardından Gündüzlü Mahallesi'nde bulunan piknik alanında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Yaz aylarının sıcak günlerinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı bu piknik alanında, bayram tatili sonrası büyük miktarda çöp biriktiği gözlemlendi. Bu durum, piknik alanının tatil süresince kullanıldıktan sonra kirli bırakılması sebebiyle tepki topladı.

Gündüzlü Mahallesi Piknik Alanı. Daha Iyi Piknik Yapalım Diye Temizledik. Bıraktığımız Gibi Bulmak Dileğiyle. #Temizşehiri̇negöl#İnegölherşeyedeğer #İnegölbelediyesi #İnegöl (2) Gencgazete

Temizlik Çalışmaları ve Tepkiler

Belediye ekipleri, alanda yaptıkları titiz temizlik çalışmaları sonucunda çuvallar dolusu çöp topladı. Temizlik çalışmalarının ardından İnegöl Belediyesi tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Gündüzlü Mahallesi piknik alanı. Daha iyi piknik yapalım diye temizledik. Bıraktığımız gibi bulmak dileğiyle.”

Gündüzlü Mahallesi Piknik Alanı. Daha Iyi Piknik Yapalım Diye Temizledik. Bıraktığımız Gibi Bulmak Dileğiyle. #Temizşehiri̇negöl#İnegölherşeyedeğer #İnegölbelediyesi #İnegöl Gencgazete

İnegöl Belediyesi, vatandaşların piknik alanlarını kullanırken daha duyarlı olmalarını ve temiz bırakmalarını önemle vurguladı.

Kaynak: SOSYAL MEDYA