İnegöl

İnegöl Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gündemi Belli Oldu

İnegöl Belediye Meclisi, Temmuz 2024 tarihli 7. olağan toplantısını 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştiriliyor. Haziran ayı meclis toplantı tutanağının kabulü ve oylanmasının ardından, gündemdeki maddeler görüşülecek.

Abone Ol

İnegöl Belediye Meclisi, Temmuz 2024 tarihli 7. olağan toplantısını 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Haziran ayı meclis toplantı tutanağının kabulü ve oylanmasının ardından, gündemdeki maddeler görüşülecek.

İmar Komisyonundan Gelen Maddeler şunlardır:

1. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından önerilen, Akhisar Mahallesi 136 ada 1 parselde yapılacak Plan Değişikliği ve ÜİP Değişikliği, Şimşek Gıda Ticaret Ltd Şti için karara bağlanacak.

Plan ve Bütçe Komisyonundan Gelen Maddeler ise şunlardır:

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından önerilen, Akcınlar Mahallesi 131 ada 23 parselde Diyanet İşleri Başkanlığı için yapılacak Yer Tahsisi görüşülecek. Akhisar Mahallesi 465 ada 1 ve 2 parseller, 719 ada 1 parsel ve Karalar Mahallesi 134 ada 1 parselde Milli Eğitim Bakanlığı için yapılacak Yer Tahsisi ele alınacak.  Hilmiye Mahallesi Şehit Ali Rıza ATALAY Caddesi'nin isim değişikliği talebi, Hilmiye Mahalle Muhtarı tarafından gündeme getirilecek.

Daire Müdürlüklerinden Gelen Maddeler ise şu şekildedir:

 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Memur Kadro İhdası konusu karara bağlanacak.  Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından Belediye Temsil ve İltizam Yetkisi konusu değerlendirilecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından önerilen Yurt Dışı Görevlendirme konusu görüşülecek. Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından Meclis Tatil Ayının Belirlenmesi konusu oylanacak.