Oy birliği ile başkan oldu

İnegöl Din Görevlileri Derneği'nin olağan kongresi, İnegöl Hacı Yusuf Şahin Camii'nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren İnegöl Hocaköy İbrahim Hakkı Camii İmam Hatibi Lokman Yurdigül, oy birliği ile yeni başkan seçildi. Dernekte her 3 yılda bir yapılan seçimlerde bu kez de üyelerin desteğiyle yeni bir dönem başladı.

Genc Gazete Inegol Din Görevlileri (1)

Yeni Başkan Lokman Yurdigül

Eski başkan Mehmet Nuri Memiş, görevini devretmenin ardından yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca dernek olarak pek çok projeye imza attıklarını belirtti. Memiş, üyelerinin ve gönüllü dostlarının desteğiyle başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

"Bu bir bayrak yarışı, şimdiden yeni başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum, dün olduğu gibi bugün de yarın da tüm kardeşlerimizin yanında yer alacağımızı buradan ilan ediyorum."

Genc Gazete Inegol Din Görevlileri (2)

Eski Başkanın Veda Mesajı

Memiş, dernek olarak toplumun her alanına hitap eden projelerle hizmet verdiklerini vurgulayarak, yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Görev süresi boyunca destek veren tüm üyelere teşekkür etti.

Lokman Yurdigül'den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Yeni başkan Lokman Yurdigül ise, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yurdigül, önemli hizmetler yapan Mehmet Nuri Memiş ve yönetimine, destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni yönetimimizin camiamıza hayırlı olmasını Yüce Mevlamdan niyaz ediyorum."

Genc Gazete Yahya Dursun Hoca Fevziye Imam Hoca Din Görevlisi Inegol (6) 6

Foto: İnegöl Din Görevlileri, maziden bir kare

Yeni dönemde dernek faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten Yurdigül, toplumun her kesimine hitap eden projelerle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi