Bursa

İnegöl Kafkasspor Sil Baştan Yenilendi! Yönetim, Teknik Direktör…

Geçtiğimiz yıl TFF 3. Lig’de ilk defa mücadele ederek İnegöl’ü temsil eden Kafkasspor’da takım sil baştan kuruldu.

Abone Ol

2023-2024 sezonu bitimiyle İnegöl Kafkasspor'da 28 Haziran'da kongre gerçekleşti. Yapılan kongrede tek listeyle gidilen seçimde İnegöl Kafkasspor'un yeni başkanı Sabahattin Ordu oldu. Seçilen yeni yönetim çalışmalara ara vermeden başlayarak, 1 Temmuz'da teknik direktör Hüseyin Yoğurtçu'yu açıkladı. Sportif direktör Nafi Bilaloğlu ile yola devam kararı alan yeni yönetim, takım kadrosunda da yeni bir yapılanmaya gitti.

Teknik Direktör İsmail Güldüren ile yollarını ayıran Kafkasspor ardından, Kaleci Ömer Can, Yavuz Selim Taşer, Orkan Çınar, Yıldıray Koçal, İhsan Uğur Göktaş, Abdulkadir Akyıldız, Semih Akyıldız, Onur Kızıltaş, Yusuf Ocak, Recep Daylak, Fevzi Can Bozkuş, Samet Günhan, Furkan Taşdemir ve Kerem Dönertaş ile de yollarını ayırdı.

2024-2025 sezonu için seçilen yeni yönetimle birlikte teknik direktörlüğe Hüseyin Yoğurtçu getirilirken, iç transferde kaleci Emre Şeker, kaleci Emirhan Emir, takım kaptanı Ömer Faruk Boz, Yağız Haydar Doğan, Onur Toraman ve Batuhan Doğrukıran ile yola devam kararı alındı.

Takıma yeni katılan isimler ise, İnegölspor’dan Emir Özsoy, Kırıkkalegücüspor’dan Yusuf Kaplan, Karadeniz Güvenspor’dan Yusufcan Balı, Hopaspor’dan Doğukan Ateş, Sivas 4 Eylülspor’dan Tarık Furkan Çalışır, Samsun Büyükşehir Belediyespor’dan Yaşar Miralp Aslantürk, Yeşilovaspor’dan Çağatay Polat Demir,Ergene Velimeşespor’dan Kadir Salih, Sapanca Gençlikspor’dan Hasan Bekil, Keşanspor’dan Eren Daniş, Batman Petrolspor’dan Fevzi Hadi Önsal, Çatalcaspor’dan Yusuf Turhan, Ispartaspor’dan Kerem Demir, Diyarbakırspor’dan Ömer Akar ve Muğlaspor’dan İskender Can  transfer edilirken, altyapıdan Muhemmet Emin Saçan ve Mustafa Eren Üz profesyonel sözleşmeye imza attı.

İnegöl Kafkasspor 2024-2025 sezonuna 24 Temmuz akşamı yaptığı basına açık yaptığı antrenmanla başladı.