İnegöl Belediyesi, şehrin güvenliğini sağlamak ve şeffaflığı artırmak için önemli bir adım daha attı. Mevcut şehir kameralarına 5 yeni kamera ekleyerek toplam sayıyı 17'ye yükselten İnegöl Belediyesi, böylece İnegöl'ü 7/24 canlı yayın ile tüm dünyaya göstermeye başladı.

B L D 01 Gencgazete-4

Vatandaşlar İnegöl'ü Canlı Olarak İzleyebilecek

Yeni kameralar sayesinde İnegöl'ün ana arterleri ve turistik bölgeleri artık canlı olarak izlenebilecek. Özellikle şehir dışında yaşayan İnegöllüler, yeni kameralar sayesinde özlemlerini bir nebze de olsa giderebilecekler.

B L D 03 Gencgazete

İnegöl Belediyesi Web Sitesi ve Senin Belediyen Uygulaması ile İnegöl Cebinizde

Vatandaşlar, İnegöl Belediyesi web sitesi ve Senin Belediyen mobil uygulaması üzerinden de şehir kameralarını canlı olarak izleyebilecekler. Aynı zamanda bu platformlar üzerinden belediye ile ilgili her türlü bilgiye, güncel haberlere ve duyurulara, ihalelere, etkinliklere, istatistiklere, İnegöl'ün Mutfağı'na, iz bırakanlara, Hizmet Rehberi'ne, projelere ve meclis kararlarına da tek noktadan ulaşabilecekler.

B L D 02 Gencgazete-4

"Teknolojinin Nimetlerinden Faydalanmaya Devam Ediyoruz"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaptığı açıklamada, ‘’İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’ü akıllı şehirler ligine yaklaştıracak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Fiber hatların döşenmesi, çocuk oyun alanlarında güvenli park uygulamasının yapılması ve ana arterlerde 11 kavşakta yapay zeka destekli kameraların kurulmasıyla temelleri atılan İzleme ve Değerlendirme Merkezini yakın zamanda faaliyete geçirmiştik. Bu merkezimiz dâhil olmak üzere şehrimiz 7/24 esasıyla anlık olarak izleniyor. Önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği olmak üzere bir de şehrimizi dünyanın dört bir yanından takip etmek isteyen vatandaşlarımıza da kolaylık sağlıyoruz. Şehir Kameraları sistemimize 5 yeni kamera daha ilave ederek 17 kamera ile özellikle şehir dışında yaşayan vatandaşlarımızın İnegöl özlemini bir nebze de olsa gidermeye çalışıyoruz. Dijital dönüşüme önem veren bir belediyeyiz. Bu kapsamda teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya ve faydalandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız şehir kameraları sistemini cep telefonlarında Senin Belediyen uygulamasından, bilgisayarlarından da İnegöl Belediyesi Web Sitesi üzerinden anlık olarak takip edebilirler. Çalışmamızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl Belediyesi olarak dijital çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak: İnegöl Belediyesi Bülten