Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, İnegöl Sivil Toplum Platformu adına düzenlenen bir eylemde İsrail politikalarını eleştirdi.

Naci Köseoğlu Köseoğlu İsrail'in oğlu bir yıl bedensel saldırılarında 50 bin Filistinli hayatını kaybetti; bu kişinin 17 bininin çocuk, 11 bininin ise kadın olduğu belirtildi. "Siyonist rejimin bebek katili olduğunu" vurgulayan Köseoğlu, İsrail'in sadece Gazze ve Lübnan'ı olmadığını, tüm Orta Doğu'yu istikrarsızlaştırmayı hedeflediğini ifade etti.

Köseoğlu, Türkiye halkına seslenerek, zulme karşı çıkma ve İsrail'in ürünlerini boykot etme kalabalığında bulundu. Siyonist ideolojiyi desteklemenin, zulmün onaylandığının göstergesi olduğunu söyleyen Köseoğlu, Müslümanların mazlumlarının yanında yer almadığını vurguladı.

Protesto sırasında Köseoğlu İsrail'in "Büyük İsrail Devleti" kurma planlarına da değindi ve Güneydoğu Anadolu'yu da içerebileceğini öne sürdü. Türkiye'de uyanışa davet eden Köseoğlu, Gazze'de hayatlarını kaybeden çocukların ahirette adaletini arayacaklarını söyledi ve yaşadıklarına "Ahirete olduğunuzda, safınızı belli edin" diyerek tamamladıklarını söyledi.

Muhabir: Abdullah Argun