Bursa

İnegöl ve Bursa arası kavşak çalışmalarına başlanıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Şehitler, Çitli ve Ağaç İşleri kavşak çalışmaların başlayacağının müjdesini duyurdu.

Abone Ol

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Şehitler, Çitli ve Ağaç İşleri kavşaklarında başlayacak çalışmaların müjdesini verdi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, projenin ihale aşamalarının tamamlandığını ve çalışmaların hızla başlayacağını belirtti. Durmuş, "Şehrimizdeki çalışmalarda ve geleceğe yönelik projelerimizde büyük bir özveri ile çalışan ve her zaman İnegöl’ün ihtiyaçlarına odaklanan Milletvekilimiz Sayın Ayhan Salman’a kalpten teşekkürlerimi sunuyorum. Hangi projeyi gündeme getirsek, Milletvekilimizin desteğiyle Ankara'da ciddi ilgi görüyoruz. Bu kapsamda İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban ve tüm teşkilatlarımızla birlikte büyük bir uyum ve iş birliği içinde şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz," dedi. Durmuş, başlayacak kavşak çalışmalarıyla karayolunun ekspres yol haline geleceğini ve böylece daha sağlıklı ve ekonomik bir yolculuk sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, şehir için çaba sarf eden tüm milletvekilleri, İl Başkanı Sayın Davud Gürkan, çalışmalarıyla İnegöl'e değer katan Belediye Başkanı Sayın Alper Taban, Karayolları Bölge Müdürü Sayın Umut Akyazı, değerli Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloglu ve Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.