İnegöl

İnegöl Yenilenen Toplu Taşıma Filosuyla Yolculuk Konforunu Artırıyor

Tarih 17.11.2005. O tarihte İnegöl Belediyesi’nin isteği üzerine sipariş verilen 40 midibüs’ten 5’i ilçeye getirilerek hizmete sokulur.

Abone Ol

O tarihte İnegöl Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Limited Şirketince   araçların tanıtımı için düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplu taşımacılıkta hizmet kalitesini arttırmayı hedeflediklerini söyler.

İşte arşivden haberimizin devamı:

İNEGÖL’DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI YENİLENİYOR

İnegöl'de, toplu taşıma hizmetlerinde yaşanan dönüşüm, vatandaşların seyahat kalitesini önemli ölçüde iyileştirmeyi vaat ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın liderliğinde, İnegöl Özel Halk Otobüsleri tarafından satın alınan yeni midibüsler, modern taşımacılığın kapılarını aralıyor.

Yenilik Rüzgarı İnegöl Sokaklarında

Belediye Başkanı'ndan Kalite Sözü

"Daha önce halkımıza toplu taşımada son model araçlar kullanacağımızın sözünü vermiştik. İşte bu sözümüzü bugün yerine getiriyoruz. Tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun." diyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni otobüslerle birlikte seyahat konforunun artacağının altını çizdi.

Modern Araçlarla Konforlu Yolculuklar

Yeni midibüsler, 2006 model olup 36 yolcu kapasiteli ve içlerinde tv ve vcd gibi olanaklarla donatılmış. Vatandaşlar yolculuk esnasında bilgilendirici ve uyarıcı içerikler sunan cd'ler izleyebilecekler.

Toplu Taşımada Yeni Bir Çağ

Ekrem Muslu, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı, alınan 5 yeni midibüs ile ilçedeki toplu taşımacılığın yeni bir döneme gireceğini müjdeledi. Kalan 35 otobüsün de önümüzdeki günlerde hizmete girmesiyle filonun tamamlanacağını belirtti.

Her bir midibüs 48 milyar maliyetle, toplamda şirketin kasasından 2 trilyon 400 milyar çıkmasını gerektiren bu yatırım, İnegöl'ün toplu taşıma altyapısını güçlendiriyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57