Esentepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi'nde, bir inşaat firmasının gerekli önlemleri almadan gerçekleştirdiği hafriyat çalışması sonucu yol çöktü. Yolun kapanmasıyla mahalle sakinleri mağdur oldu ve duruma tepki gösterdi.

İddialara göre inşaat firması, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi'nde hafriyat işlemi yaparken güvenlik önlemlerini ihmal etti ve bu ihmalkarlık sonucunda yol çöktü. Yolun kapanması, mahalle sakinlerinin ulaşımını engelleyerek günlük hayatlarını olumsuz etkiledi.

WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan bir şikayette, mahalle sakinleri valilik, kaymakamlık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne durumu bildirdiklerini belirtti. Bir mahalle sakini, “Esentepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde bir inşaat firması, önlemlerini almadan yol kenarında hafriyat işlemi yaptı ve yol kayması oldu. Şu an yolumuz kapalı, inşaat firması hiçbir çalışma yapmıyor. Sorduğumuzda en az iki ay kapalı kalacağını söyleyerek geçiştiriyorlar” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 07 At 12.38.06 Gencgazete

Vatandaşlar Çözüm Bekliyor

Yolun kapanması, mahallede yaşayan vatandaşların günlük yaşamını ciddi şekilde etkiliyor. Ulaşım zorlukları nedeniyle iş ve okul gibi zorunlu faaliyetler sekteye uğruyor. Mahalle sakinleri, yetkililerden bir an önce çözüm bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ