İş Bulmak Sorun Değil!

İnegöl deyince akla gelen ilk şey mobilya! Türkiye’nin mobilya üretim merkezi olan İnegöl’de, iş bulmak sanıldığı kadar zor değil. Mobilya sektöründe çalışmak bir yana, sanayi bölgesinde farklı iş kollarında da fırsatlar bolca var. Hatta İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, ilçedeki iş imkanlarının lokomotifi diyebiliriz. Tarım ve hizmet sektörü de iş olanakları sunan diğer alanlardan.

İnegöl’de yaşamayı cazip kılan bir başka faktör de doğası. Oylat Kaplıcaları, hem sağlığınıza iyi gelir hem de doğanın tadını çıkarabileceğiniz güzel bir kaçış noktası. Ayrıca şehrin çevresinde de temiz hava almak, ve piknik alanlarında vakit geçirmek oldukça rahatlatıcı. Doğa yürüyüşlerini seviyorsanız, Oylat tam size göre!

İnegöl Yollari Ankara Bursa Karayolu (5)

Altyapı ve Ulaşım Nasıl?

Bursa’ya yakın olmanın avantajlarını burada yaşıyorsunuz. İnegöl’den Bursa merkezine ulaşmak kolay, ulaşım seçenekleri bol. Ayrıca şehir içi ulaşım da gelişmiş. Eğer özel araç kullanmayı sevmiyorsanız, toplu taşıma sistemini tercih ederek rahatlıkla istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

İnegöl Yollari Ankara Bursa Karayolu (1)

Yaşamak Kolay, Ama Zor Yanları Yok Mu?

Tabii ki İnegöl’ün zorlukları da var. Özellikle hızlı nüfus artışıyla birlikte bazı yerlerde trafik ve altyapı problemleri yaşanabiliyor. İş imkanları geniş bir ilçede yaşam zorlukları da daha kolay tolere edilebiliyor.

İnegöl Hi̇kmet Şahi̇n Kültür Park (11)

İnegöl’de yaşamak ekonomik, sosyal ve doğal avantajlarıyla oldukça keyifli. Zaman zaman küçük sıkıntılar yaşansa da, İnegöl her geçen gün gelişen bir ilçe olarak cazibesini koruyor.

Peki siz bu ilçede yaşamak ister misiniz? Ya da İnegöl’de yaşamayı düşünen birine neler önerirsiniz? Yorumlarda buluşalım

Kaynak: HABER MERKEZİ