Bursa

İnegöl’de İki Mahallede Su Kesintisi

BUSKİ, İnegöl’de Turgutalp ve Mesudiye Mahallelerinde yaşanacak su kesintisi ve basınç düşüklüğü hakkında vatandaşları uyardı.

Abone Ol

BUSKİ, İnegöl’de Turgutalp ve Mesudiye Mahallelerinde yaşanacak su kesintisi ve basınç düşüklüğü hakkında vatandaşları uyardı. Su kesintileri 11.00-17.00 saatleri arasında farklı bölgelerde etkili olacak.

BUSKİ İnegöl Müdürlüğü, Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak'ta meydana gelen şebeke arızası nedeniyle bugün 11.00-13.30 saatleri arasında su kesintisi olacağını duyurdu. Aynı zamanda, Mesudiye Mahallesi’nde yaşanan pompa arızası sebebiyle 12.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği belirtildi.

Turgutalp Mahallesi’nde Su Kesintisi

Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak’ta meydana gelen şebeke arızası nedeniyle BUSKİ ekipleri, bölgedeki suyun 11.00-13.30 saatleri arasında kesileceğini açıkladı. Bu kesintiden Burhaniye Mahallesi'nin bir kısmının da etkileneceği belirtildi.

Mesudiye Mahallesi’nde Pompa Arızası

Mesudiye Mahallesi’nde ise yaşanan pompa arızası sebebiyle 12.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabileceği açıklandı. BUSKİ, vatandaşların su kullanımında tedbirli olmalarını ve su depolamaları gerektiğini vurguladı.