İnegöl

İnegöl'de Kafkasspor’dan Dev Tesis Hamlesi

Kafkasspor Kulübü, Park Caddesi'nde 2.5 dönümlük araziye tesis yapmak için harekete geçti. İnşaat, önümüzdeki hafta başlayacak.

Abone Ol

Kafkas kökenli 3 belediye başkanından da destek sözü

Kafkasspor Kulübü, Park Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 2.5 dönümlük arazide modern tesisler inşa etmek için seferberlik ilan etti. Bu önemli projede Sel-Can İnşaat ile anlaşma sağlandı ve inşaatın önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Kafkas kökenli 3 belediye başkanından da destek sözü alan yönetim, büyük bir adım atmış durumda.

Belediye Başkanlarından Tam Destek

Kafkasspor Kulübü'nün yeni yönetimi, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit ile de bir araya geldi. Başkan Aktaş, geçtiğimiz günlerde kulübü ziyaret etmiş ve diğer amatör spor kulüplerindeki dengeyi koruma şartıyla her türlü desteği vereceğini belirtmişti.

Hikmet Şahin’den Önemli Tavsiyeler

Dün gerçekleşen ziyarette, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, yönetimin ciddi çalışmalar içinde olduğunu takdirle karşıladı ve bazı tavsiyelerde bulundu. Şahin, amatör spor kulüplerinin kendilerini ayakta tutabilmeleri için gelir kaynaklarına ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Amatör spor kulüplerinin kendilerini ayakta tutabilmeleri için, gelir kaynaklarına ihtiyaç var. Bu bağlamda yaptığınız çalışmayı kutluyorum. Sizden bu tesisleri kendi olanaklarınızda tamamlamanızı istiyorum. Bize düşen sorumluluk neyse yapmaya hazırız, yapacağız da.”

Başkan Doğru’dan Teşekkür

Kafkasspor Başkanı Hüseyin Doğru, Başkan Şahin’in kulübün amatörlüğü sırasında yaptığı destekleri unutmadıklarını belirterek, “Sizlerin verdiği destek bizleri ateşliyor, sizler yanımızda oldukça başaramayacağız şey yok. Sizlere camiamız adına teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit’in konuya olan duyarlılıklarından da memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İnşaat Hedefleri

Başkan Doğru, yönetimin şu an özverili bir şekilde çalıştığını belirtti. Amacının inşaata önümüzdeki hafta başlayarak, çalışmaların ilk etabı olan 3 katlı lokal binası ile halı sahayı 3 ayda tamamlamak olduğunu söyledi.

ARŞİVDEN HABER: 24.06.2006