Bursa

İnegölspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

İnegölspor, Teknik Direktör Sinan Yücer yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor.

Abone Ol

TFF 2. Lig temsilcimiz İnegölspor, Teknik Direktör Sinan Yücer yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor. 2024-2025 sezonu öncesi, İnegöl Kafkasspor gibi yapılanmaya giden İnegölspor, transfer sezonu bitmeden 5-6 futbolcuyu daha kadrosuna katmayı hedefliyor.

İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik Direktör Sinan Yücer'in yönetiminde yapılan antrenmanlar, kulüp tesislerinde yoğun bir tempoyla gerçekleştiriliyor. 2024-2025 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmak isteyen İnegölspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonu değerlendiren ve yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen İnegölspor, transfer çalışmalarına da hız verdi. Takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarına ağırlık veren kulüp, mevcut kadroya 5-6 yeni futbolcu daha eklemeyi planlıyor.

İnegölspor camiası, yeni sezonda başarıyı yakalamak için yoğun bir şekilde çalışırken, taraftarlar da takımın performansını merakla bekliyor.