İnegölspor, ligin ilk yarısında 9 iç saha ve 9 deplasman maçı ile zorlu bir maratona imza attı. İç sahada sergilediği başarılı performansla dikkat çeken takım, deplasman maçlarında aynı ivmeyi sürdüremedi. Şimdi, takımın attığı gollerden, aldığı sonuçlara kadar her yönüyle ilk yarı performansına detaylı bir bakış atma zamanı.

İç Sahada Güç Gösterisi

İnegölspor, iç sahada oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle toplamda 20 puan kazanarak ligin en güçlü iç saha takımlarından biri oldu.

Deplasman Kayıpları

Deplasman maçlarında ise takım, iç sahadaki parlak performansını yansıtamadı. 9 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayabilen İnegölspor, deplasman puan durumunda 15. sırada yer alarak "Deplasmanda Kötüyüz" dedirtti.

Goller, Asistler ve Öne Çıkan Oyuncular

Puanlar ve Goller

İnegölspor, ligin ilk yarısında toplam 25 puanla 9. sıradaki yerini aldı. Takım, bu süreçte 28 gol atarken kalesinde 26 gol gördü. En farklı galibiyetlerini 5-2'lik Menemen ve 4-1'lik Aksaray Belediye maçlarında elde ederken, en ağır mağlubiyeti 3-1'lik İskenderun deplasmanında yaşadı.

Takımın Parlayan Yıldızları

İnegölspor'un ilk yarı performansında dikkat çeken isimlerden biri 6 golle en fazla gol atan oyuncu Uğur Mustafa Türk oldu. Sol Bek Orhan Aktaş ise 3 asistle takımın en fazla gole katkı veren ismi olarak öne çıktı.

Editör: Umut Gökdaş