Mehmet Katırcı Veda Etti

İnegöl’ün sevilen idarecilerinden Okul müdürü Mehmet Katırcı, görev süresinin dolması nedeniyle Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne veda etti. Katırcı, okulun sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada öğrencilere veda mesajı yayınladı.

FEVZİ BASARAN (1)

İdarecilikten Öğretmenliğe Dönüş

Mehmet Katırcı’nın Veda Mesajı

“Görev süremin dolması nedeniyle bugün okulumuzdan ayrılıyorum. Tüm öğrencilerime hayırlı gelecekler dileğimle, hoşçakalın! Selam ve Muhabbetle!”

FEVZİ BASARAN (3)

Mehmet Katırcı’nın kendi isteğiyle idareciliği bırakarak öğretmenliğe döndüğü öğrenildi. Katırcı, İnegöl halkı tarafından sevilen bir idareci olarak tanınıyordu ve öğrencilerle güçlü bir bağ kurmuştu.

inegol anadolu ihl (7)

Yeni Müdür Mahmut Alpir

Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne atanan yeni müdür Mahmut Alpir, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde başarılı bir idarecilik geçmişine sahip. Görev süresi dolan Alpir, yeni okulunda görevine başladı.

Mahmut Alpir’in atanması, okulda yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Alpir’in yönetimindeki İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitimdeki başarıları ve öğrenci ilişkileriyle dikkat çekmişti.

inegol anadolu ihl (6)

Başarılı Müdür Okuluna Veda etti

İnegöl'ün sevilen ve başarılı müdürlerinden biri olan Mahmut Alpir Hoca da Sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla okuluna veda etti:  'Değerli mezunlarımız, kıymetli hocalarım, 9 senedir okul müdürü olarak görev yaptığım okulumuzdan bugün itibariyle ayrılıyorum. Sizlerin çok değerli maddi ve manevi katkılarıyla okulumuzda elhamdülillah çok güzel başarılara imza attığımızı düşünüyorum. Bundan sonra Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak görev yapacağım. Dualarınızı ve desteklerinizi beklerim. Saygılarımla.' Mahmut ALPİR İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü

inegol anadolu ihl (5)

Kaynak: Haber Merkezi