Astroloji-Rüya

İSLAMİ RÜYA TABİRLERİ: Rüyada abdest bozmak

Rüyalarımız geçmişten, gelecekten ve şimdiki halimizden izler taşıyor. Bu yazımızda İslami rüya tabirlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Abone Ol

İSLAMİ RÜYA TABİRLERİ:

Rüyada abdest bozmak

 

Rüyalarımız geçmişten, gelecekten ve şimdiki halimizden izler taşıyor. Doğru tabirlerle bu izleri okuyabilmek mümkün… Bu yazımızda İslami rüya tabirlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Bugünkü konumuz: Rüyada abdest bozmak

 

1-Küçük abdest bozmak yoksul için zenginliğe, esir için azad olmaya, yolcu için memleketine dönmeye delalet eder. Küçük abdest yaptığını gören kimsenin üzüntüsü gider. Mal sahibi ise malın zekâtını verir.

2-Uygun bir yere yahut tuvalete bevletmek sıkıntıdan kurtulmaya işarettir.

3-İnsanların görebileceği herhangi bir yere bevletmek kişiyi sıkıntıya sokacak biir şey yapmaya işaret eder.

4-Sidiğin bir kısmını işeyip bir kısmını tutmak mevcut sıkıntının gitmesiyle birlikte malının bir kısmını kaybetmeye işaret eder.

5-Bilinmeyen bir yerde küçük abdest bozmak önceden tanımadığı bir kadınla evlenmeye,

6-Sidiği sıkışıp da su dökecek yer bulamamak bir şeyi gizlemek istediği halde uygun bir yer bulamamaya işaret eder.

7- Büyük abdest ihtiyacını gidermek mal ile yorulur. Bevlini kolaylıkla yaptığını görmek rızkın kolay teminine işaret eder.

8-Zorlanarak işediğini görmek geçim hususunda zorluklarla karşılaşmaya işaret eder.

9-Gömleğine bevlettiğini görmek evli için çocuğa, bekar için evlenmeye işaret eder.

10-Leğen, testi ,şişe ve benzeri kaplar içine yahut bir kuyuya işemek bir kadınla nikahlanmaya işaret eder.

11- Tuvalette büyük abdest bozmak malını harcamaya Büyük abdest ihtiyacını gidermek mal ile yorulur.

12-Herhangi bir kap yahut elbise üzerine bunu yapmak kadın yüzünden sıkıntıya düşmeye Büyük abdest ihtiyacını gidermek mal ile yorulur.

13-Dere kenarı yahut vadide büyük abdest bozmak haksız yere töhmet altında tutulmaya işaret eder.

14-Biryere necaset yapıp üzerini toprakla örtmek malını kaybetmeye işaret eder.

15-Yatağına büyük abdestini yapmak uzun sürecek bir hastalığa yakalanmaya delalet eder.

16- Gerçek hayatında yola çıkacak kişi Rüyada kendisine abdestsizlik hali vuku bulsa sıkıntı ve ihtiyacının çok olduğunu görse, yola çıkmasın. Çünkü yola çıkması risklidir.

ÖNEMLİ NOT: Dikkat, olumsuz tabir edilir ifadelerimize takılmayın. Rüya ilmine sahip olanlar rüyaları hayırla tabir ederler. Olumsuz tabirler de susarlar. Hayır olsun derler. Olumsuz tabiri muhatabıyla patlaşmazlar.

SİZE ÖZEL RÜYALAR: İslami Rüya Tabirlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de rüyalarınızı tabir ettirmek istiyorsanız GençGazete Whatsapp adresimize yazabilirsiniz.

Yazımızın devamı gelecek inşallah! Bizi takip etmeye devam edin.

İSLAMİ RÜYA TABİRLERİ:

Rüyada abdest almak

 

Rüyalarımız geçmişten, gelecekten ve şimdiki halimizden izler taşıyor. Doğru tabirlerle bu izleri okuyabilmek mümkün… Bu yazımızda İslami rüya tabirlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Bugünkü konumuz: Rüyada abdest almak

 

RÜYADA ABDEST ALMAK

1-Bir kimsenin rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını görmesi; o kimsenin istek ve arzularına kavuşacağına işaret eder. Doğru, güzel, tam abdestin alındığı rüyalar HAYIRLI RÜYALARDIR.

 

 

2-Bir kimse rüyasında temiz olan bir su ile abdest üzerine abdest aldığını görse BU HAYIRLI BİR RÜYADIR; nur üzerine nura ve o kimsenin gönlünün aydınlığına delâlet eder. Çünkü Hz. Peygamber (as) "Abdest üzerine abdest almak nurdur." buyurmuştur.

3-Bir kimsenin rüyasında sudan başka (süt, ayran, çay ve benzeri) şeylerle abdest aldığını görmesi BORÇ GETİRİR; o kimsenin borç altına gireceğine işarettir.

4- Yanlış, eksik, pis suyla alınan abdestler OLUMSUZ tabir edilir. Kişinin rüyasında pis bir su ile abdest aldığını görmesi BORÇ GETİRİR; o kimse­nin borç altına gireceğine yorumlanır.

5-Rüyada yarım bir abdest alındığının görülmesi SIKINTIDIR; geçici bir sıkıntıya maruz kalınacağı ile tabir edilir.

 6- Bir kimsenin rüyasında namaz kılmak maksadıyla abdest aldığını görmesi; o kimsenin çekindiği bir düşmanından dolayı Allah Teâlâ'nın himayesinde olduğuna yorumlanır.

 7-Rüyasında abdest alıp namaz kıldığını gören kimsenin keder ve üzüntülerinden kurtulacağına ve dolayısıyla Allah'a şükredeceğine delâlet eder.

8- Ticarî işlerle uğraşan bir kimsenin rüyasında abdestsiz namaz kıldığını görmesi; o kimsenin elinde sermayesi olmadan servet kazanacağına işaret eder.

9- Kişinin rüyasında abdesti olmadığı halde çöplük gibi namaz kılınması caiz olmayan bir yerde namaz kıldığını görmesi OLUMSUZ TABİR EDİLİR; o kimsenin çok arzuladığı bir şeye kavuşamayacağına ve her zaman bunun hasretini çekeceğine yorumlanır.

10- Bir kimsenin rüyasında tam abdest aldığını görmesi HAYIRLI RÜYADIR; o kimsenin emaneti yerine vereceğine ve borcunu ödeyeceğine veya yapacağı şahitliğe işaretle tabir olunur.

11-Rüyanızda sıcak su ile abdest aldığınızı veya cünüplükten dolayı yıkandığınızı görmeniz DERT GETİRİR; keder, üzüntü ve hastalığa maruz kalacağınıza yorumlanır.

12-Rüyanızda mükemmel bir abdest aldığınızı görmeniz HAYIRLI BİR RÜYADIR; üzüntüden kurtulacağınıza, korktuğunuzdan emin olacağınıza işaret eder.

13-Hasta bir kimsenin rüyasında güzel bir abdest aldığını görmesi; şifa bulacağına işaret eder.

14-Borçlu bir kimsenin güzel bir abdest aldığını görmesi; borcunu ödeyeceğine işarettir.

15- Günahkâr bir kimsenin güzel bir abdest aldığını görmesi; Allah'ın affına mazhar olacağına yorumlanır.

16- Bir kimsenin rüyasında abdest almak istediği halde su bulamadığını görmesi; o kimsenin isteklerini gerçekleştirmek için çare bulamayacağına işarettir.

17-Rüyasında abdest alırken eksik aldığını ve abdest azalarını yıkama sırasını ihlâl ettiğini görmesi MANEVİ BİR UYARIDIR; o kimsenin Allah'a karşı yerine getirmekle yükümlü olduğu vazifelerinde tembellik ettiğine işaret eder.

18- Rüyanızda abdest aldıktan sonra elinizle abdest aldığınız sudan içtiğinizi görmeniz HAYIRLI RÜYADIR; hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifa bulmaya ve korkudan emin olmaya yorumlanır.

 19- Rüyanızda çarşıda veya hamamda abdest aldığınızı görmeniz KÖTÜ TABİR EDİLİR; Allah'ın ve meleklerinin gazabına uğrayacağınıza, büyük bir hasar ve zarara maruz kalacağınıza, gizli kusur ve hatalarınızın açığa çıkacağına delâlet eder.

ÖNEMLİ NOT: Dikkat, olumsuz tabir edilir ifadelerimize takılmayın. Rüya ilmine sahip olanlar rüyaları hayırla tabir ederler. Olumsuz tabirler de susarlar. Hayır olsun derler. Olumsuz tabiri muhatabıyla patlaşmazlar.

SİZE ÖZEL RÜYALAR: İslami Rüya Tabirlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de rüyalarınızı tabir ettirmek istiyorsanız GençGazete Whatsapp adresimize yazabilirsiniz.

Yazımızın devamı gelecek inşallah! Bizi takip etmeye devam edin.