Dünya

İsrailli Ailelerden Erdoğan'a Yardım Çağrısı: Mektup Yazdılar

İsrailli aileler Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a mektup yazarak yardım çağrısında bulundu.

Abone Ol

İsrail'deki ağır insan kayıplarının sürdüğü Gazze krizinde, Hamas tarafından alıkonulan İsrailli rehinelerin aileleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.

239 İsrailli Rehine

Gazze Şeridi'nde Hamas'ın elinde bulunan 239 İsrailli esirin aileleri, durumlarından endişe duyuyor. Rehin alınmalarının ardından, hiçbir haber alamadıklarını belirten aileler, çaresizlik içinde yardım bekliyor.

Tel Aviv'deki Protestolar

"İsrailli rehinelerin aileleri ve destekçileri, İsrail hükümetinden esir takası anlaşması yapılmasını talep ederek, sık sık Tel Aviv'de protestolar düzenliyorlar."

"İNSANİ BİR İSTEKTE BULUNUYORUZ"

Bölgenin büyük güçlerinden birinin lideri ve Orda Doğu'da ve Müslüman dünyasında geniş etkisi olan biri olarak büyük destekte bulunabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip olduğunuzu düşünüyoruz. Çocuklarımızın, kardeşlerimizin ve ebeveynlerimizin nerede olduklarını bilmiyoruz. Sağlık durumlarından ve hayatta olup olmadıklarından bile haberimiz yok. Korkunç bir acının esiriyiz. Sizin de bildiğiniz gibi zaman çok önemli. Bu yüzden sizlere tüm gücünüzle rehinelerin hayatta olduğuna dair herhangi bir işaret vermeniz, tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için aracı olmanız ve derhal salıverilmelerini sağlamak için sizden insani bir istekte bulunuyoruz"