Asayiş

İşyerinde sinirlenerek çırılçıplak sokağa fırladı, o anlar kamerada!

Esenyurt’ta işyerinde sinirlenip çıplak dışarı çıktığı iddia edilen bir kişi, sokakta çırılçıplak dolaştı. O anları kamera kaydetti.

Loading...

Abone Ol

Esenyurt'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen A.B. isimli şahıs, öğle saatlerinde sokakta çırılçıplak dolaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

A.B.’nin daha önce de kasten yaralama ve genel güvenliği tehlikeye sokma suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Psikolojik sorunları olan şahıs sokakta çıplak dolaştı

Olay, Esenyurt İncirtepe Mahallesi 234’üncü Sokak'ta gerçekleşti. 38 yaşındaki A.B., aniden sinirlenerek çalıştığı iş yerinde kıyafetlerini çıkardı ve sokağa çıplak halde çıktı. Çevredeki vatandaşların durumu fark edip polis ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine gelen ekipler A.B.’yi gözaltına aldı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.B., savcılıktaki sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.B.’nin daha önce iki kez 'kasten yaralama' ve bir kez de 'genel güvenliğin tehlikeye sokulması' suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

O anlar cep telefonuna yansıdı

Çevredeki vatandaşlar, A.B.’nin sokakta çıplak yürüdüğü anları cep telefonlarıyla kaydetti. Görüntülerde, A.B.’nin sokakta tamamen çıplak bir halde dolaştığı ve çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla karşılaştığı görülüyor.

“Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen A.B., sokakta çıplak yürüdü. O anlar vatandaşların cep telefonuna yansıdı.”

 

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!