Asayiş

İzmir'de 150 Liralık Borç Kavgasında Silahlar Konuştu, 2 Yaralı

İzmir'de 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç yüzünden başlayan kavga, ağabeylerinin de dahil olmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü.

Loading...

Abone Ol

İzmir'in Karabağlar ilçesi Umut Mahallesi'nde 150 lira yüzünden çıkan tartışma, silahların patlamasıyla kanlı bir olaya dönüştü. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı, saldırgan ise kaçtı.

Bir Borç Yüzünden Silahlar Çekildi!

Olay, saat 21.00 sularında İzmir'in Karabağlar ilçesi Umut Mahallesi'nde meydana geldi. İki 14 yaşındaki çocuk arasında 150 lira borç nedeniyle çıkan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Çocukların ağabeyleri de tartışmaya dahil olunca olay kontrolden çıktı.

Olay Silahlı Çatışmaya Dönüştü!

Kavgaya dahil olan Ş.G. (20), yanında getirdiği tabancayla F.K. (25) ve R.Y.'ye (30) ateş açtı. F.K., karnından; R.Y. ise bacağından vurularak yaralandı. Olay yerinde kısa sürede kaos yaşandı, çevredeki insanlar büyük bir korku içinde ne yapacaklarını bilemedi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan F.K. ve R.Y.'yi hızla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikeleri devam ederken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Saldırgan Kaçtı, Polis Her Yerde Arıyor!

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Ş.G., olay sonrası kaçtı ve izini kaybettirdi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Ş.G.'nin bulunup bulunmayacağı ve olayın perde arkası merak konusu.

"Bir anda ne olduğunu anlamadık, çocuklar arasındaki tartışma silahlı çatışmaya döndü," dedi olayın görgü tanıklarından biri.

Yaşam haberleri için TIKLAYIN!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!