Ankara’da oğlunun nişan töreninde kalp krizi geçiren Jandarma Kıdemli Albay Naim Tavlı, ne yazık ki kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Ağustos ayında Diyarbakır’a İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak atanan Tavlı, Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Genc Gazete Jandarma Kıdemli Albay Oğlunun Nişanında Kalp Krizi (7)

Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Olay, dün akşam saatlerinde Ankara’da gerçekleşti. Oğlunun nişan cemiyetinde aniden fenalaşan Albay Tavlı, hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp krizi geçiren Tavlı, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 51 yaşındaki Albay, kısa süre önce Diyarbakır’da görevine başlamıştı.

Genc Gazete Jandarma Kıdemli Albay Oğlunun Nişanında Kalp Krizi (6)

Cenaze töreni Karasu’da gerçekleşti

Naim Tavlı’nın cenazesi memleketi Sakarya’ya getirildi. Karasu ilçesi Limandere Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Törende askeri erkan, ilçe protokolü ve vatandaşlar hazır bulundu. Sakarya Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hakan Sayılan ve Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan da törende yer aldı.

Genc Gazete Jandarma Kıdemli Albay Oğlunun Nişanında Kalp Krizi (11)

Tavlı, Limandere Mezarlığı’nda toprağa verildi

Cenaze namazını Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi kıldırdı. Dualarla uğurlanan Albay Tavlı, Limandere Mezarlığı’na defnedildi. Ailesi ve yakınları gözyaşları içinde vedalaşırken, Tavlı’nın ani vefatı sevenlerini derinden üzdü.

“Vatanına sadakatle hizmet eden değerli bir askeri kaybettik. Allah rahmet eylesin.”

Genc Gazete Jandarma Kıdemli Albay Oğlunun Nişanında Kalp Krizi (12)

Törene geniş katılım sağlandı

Cenaze töreninde askeri erkan ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Törende duygu dolu anlar yaşandı, katılanlar Tavlı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Genc Gazete Jandarma Kıdemli Albay Oğlunun Nişanında Kalp Krizi (1)

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Kaynak: İHA