Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atan reklam sorumlusu C.Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atarak darp ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılması, ülke gündeminde geniş yer buldu. Olayın ardından reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş., Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul Beşiktaş’ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genc Gazete Sakaryaspor’da Şok Olay (2)

Başkan İn’e yapılan saldırı sosyal medyada yankı uyandırdı

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’in darp görüntüleri, sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki topladı. Olayın ardından yapılan soruşturma kapsamında C.Ş., kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Tutuklanan kişi, darp eylemi sonrası sinirini kaybettiğini belirtti.

Genc Gazete Sakaryaspor’da Şok Olay (3)

Şüpheli ifadesinde kendine hakim olamadığını söyledi

Emniyetteki ifadesinde C.Ş., "Yönetimde beraber çalıştık. Yönetimde yaşanan sıkıntılara ilişkin tartışma çıktı. Ona bağlı olarak kendime hakim olamadım" dedi. Ayrıca, olay esnasında görevinden istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin de olduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini iddia etti.

Genc Gazete Sakaryaspor’da Şok Olay (4)

Görüntüleri kaydeden yönetici aranıyor

Olayın görüntülerini kaydeden ve görevinden 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Görüntüler sonrasında telefonu kapalı olan Gökhan İn’e de ulaşılmaya çalışılıyor.

"Yönetimde yaşanan tartışmaların kontrolsüz bir şekilde büyümesi sonucu bu olay gerçekleşti."

Bu üzücü olay, kulüp içindeki anlaşmazlıkların ne denli ciddi boyutlara ulaşabileceğini gösterirken, spor camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Sakaryaspor yönetimi, olayla ilgili gerekli adımların atıldığını ve benzer durumların yaşanmaması için önlemler alındığını belirtti.

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA